Τι είναι τα BubbleΒalls®

Τα BubbleBalls® είναι ένα νέο διασκεδαστικό και πρωτοποριακό παιχνίδι. Φορώντας την φουσκωτή μπάλα ως στολή, είσαι έτοιμος να δώσεις νέο νόημα σε αθλητικές δραστηριότητες που ήδη γνωρίζεις, αλλά και σε νέα παιχνίδια που θα σε συναρπάσουν.

Στον κόσμο των BubbleBalls® η σύγκρουση σημαίνει διασκέδαση και πολύ γέλιο, και τώρα έχεις την ευκαιρία μαζί με την παρέα σου να ανακαλύψεις και εσύ την δραστηριότητα που ήρθε στην Ελλάδα για να μείνει, δίνοντάς σου την ευκαιρία να παίξεις, να γελάσεις και να γυμναστείς, φορώντας την τεράστια φουσκωτή σου μπάλα.

Είσαι έτοιμος για την πιο διασκεδαστική σύγκρουση που έκανες ποτέ;

Παιχνίδια BubbleBalls® |Θέλω να Παίξω

 

 

Πως Παίζεται;

Το BubbleBalls® Ποδόσφαιρο, το οποίο συνδυάζει τα στοιχεία μερικών από τα διασημότερα αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, το rugby και το dodgeball.Το BubbleBalls® Ποδόσφαιρο, είναι ένα άθλημα, που ο αμυνόμενος το διασκεδάζει εξίσου με τον επιτιθέμενο!

Oι BubbleBallers, μπορεί να είναι οποιασδήποτε ηλικίας, φυσικής κατάστασης, αθλητικών ικανοτήτων και σωματικής υποδομής. Είτε είστε παιδί, είτε… μεγάλο παιδί, σίγουρα θα το διασκεδάσετε εξίσου, μιας και το κύριο συστατικό του, είναι η διασκέδαση που προσφέρει.

Οι BubbleBalls®, είναι εξίσου διασκεδαστικές, και χωρίς ποδοσφαιρική μπάλα. Υπάρχουν διάφορα ακόμα συναρπαστικά παιχνίδια, όπως το  "Μπόουλινγκ", "Ζόμπι", "Σούμο", "V.I.P", "Capture the BubbleBall" και άλλα, που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ο Gamer που θα αναλάβει τη διασκέδασή σας.

Κλείστε θέση, για να απολαύσετε κι εσείς, αυτή την συναρπαστική εμπειρία.

Ανακαλύψτε την εμπειρία BubbleΒalls®

Ποτέ μέχρι τώρα η σύγκρουση δεν ήταν τόσο διασκεδαστική
ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ