Πως Παίζεται;

Το BubbleBalls® Ποδόσφαιρο, το οποίο συνδυάζει τα στοιχεία μερικών από τα διασημότερα αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, το rugby και το dodgeball.Το BubbleBalls® Ποδόσφαιρο, είναι ένα άθλημα, που ο αμυνόμενος το διασκεδάζει εξίσου με τον επιτιθέμενο!

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κίτρινες και κόκκινες κάρτες, μιας και το BubbleBalls®, είναι άθλημα όπου οι μάχες σώμα με σώμα δεν τιμωρούνται. Αυτή η ιδιαιτερότητα εξάλλου, είναι που το κάνει τόσο διασκεδαστικό και ιδιαίτερο.

Επομένως, ποιοι είναι οι πραγματικοί κανόνες του παιχνιδιού; Η απάντηση είναι απλή. Κρατήστε την μπάλα, εντός των φυσικών ορίων του γηπέδου, και φυσικά βάλτε γκολ στην αντίπαλη εστία! Μπορεί η παραπάνω διαδικασία να φαίνεται αρκετά απλή, αλλά στην πράξη, θα τα βρείτε σκούρα από τους αντίπαλους αμυντικούς.

Oι BubbleBallers, μπορεί να είναι οποιασδήποτε ηλικίας, φυσικής κατάστασης, αθλητικών ικανοτήτων και σωματικής υποδομής. Είτε είστε παιδί, είτε… μεγάλο παιδί, σίγουρα θα το διασκεδάσετε εξίσου, μιας και το κύριο συστατικό του, είναι η διασκέδαση που προσφέρει.

Οι BubbleBalls®, είναι εξίσου διασκεδαστικές, και χωρίς ποδοσφαιρική μπάλα. Υπάρχουν διάφορα ακόμα συναρπαστικά παιχνίδια, όπως το  "Μπόουλινγκ", "Ζόμπι", "Σούμο" και άλλα, που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ο Gamer που θα αναλάβει τη διασκέδασή σας.

Κλείστε θέση, για να απολαύσετε κι εσείς, αυτή την συναρπαστική εμπειρία.

Ανακαλύψτε την εμπειρία BubbleΒalls®

Ποτέ μέχρι τώρα η σύγκρουση δεν ήταν τόσο διασκεδαστική
ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ